Apparaten en accessoires
Füme Somon ve Kabaklı Makarna
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 porsiyon
Ingrediënten
-
su1000 g
-
tuz1 ¼ tk
-
zeytinyağı1 tk
-
makarna, kurutulmuş örn. Penne350 g
-
limon kabuğu ve 1/2 limonun suyu1
-
kabak parçalara bölünmüş (3 cm)350 g
-
krema az çırpılmış230 g
-
toz karabiber½ tk
-
füme somon küp küp kesilmiş220 g
-
frenk soğanı dilimlenmiş (5 mm)20 dal
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porsiyon
Eiwitten
27.7 g
Calorieën
2192 kJ /
524 kcal
Vetten
16.2 g
Koolhydraten
66.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Kolay ve Doyurucu Tarifler
28 recepten
Turkije
Turkije