Apparaten en accessoires
Bocconcini di polenta e salsiccia al forno
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 25min
24 pezzi
Ingrediënten
Polenta
-
250 g di farina di mais bramata
-
950 g di acqua
-
½ cucchiaio di sale grosso
-
10 g olio extravergine di oliva
Ripieno
-
200 g di salsiccia di maiale fresca, spellata e a pezzi
-
200 g di stracchino
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 pezzo
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
393 kJ /
94 kcal
Vetten
5 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
8.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Oggi... polenta!
10 recepten
Italië
Italië