Apparaten en accessoires
Lemon Snaps
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 40min
24 pieces
Ingrediënten
Cookie Dough
-
lemon thin peel only, no pith1
-
sugar3 oz
-
unsalted butter room temperature8 oz
-
large egg1
-
lemon extract1 tsp
-
all-purpose flour7 oz
-
corn starch2 tbsp
-
baking powder¼ tsp
-
baking soda⅛ tsp
-
salt⅛ tsp
Lemon Glaze Icing
-
ultrafine sugar divided12 oz
-
freshly squeezed lemon juice (approx. 2 lemons), plus zest, to garnish4 tbsp
-
lemon extract (optioneel)¼ tsp
-
sugar sprinkles
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 piece
Eiwitten
1 g
Calorieën
669 kJ /
160 kcal
Vetten
8 g
Vezels
0 g
Koolhydraten
21 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cookie Exchange
10 recepten
Verenigde Staten
Verenigde Staten