Apparaten en accessoires
Crema de apionabo y manzana con mejillón en escabeche
Voorbereiding. 15min
Totaal 45min
6 raciones
Ingrediënten
-
100 g de cebolla en trozos
-
40 g de aceite de oliva
-
500 g de nabos, en trozos500 g de apio nabo en trozos
-
1 manzana Golden en trozos y sin pepitas (100-150 g)
-
800 g de agua
-
1 cucharadita de sal
-
1 pellizco de pimienta blanca molida
-
12 - 18 mejillones en escabeche
-
1 - 2 cucharadas cebollino fresco picado
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
4 g
Calorieën
423 kJ /
101 kcal
Vetten
7.4 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
4.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Nochebuena
12 recepten
Spanje
Spanje