Apparaten en accessoires
Risotto cacio e pere
Voorbereiding. 15min
Totaal 40min
4 porzioni
Ingrediënten
-
130 g di pecorino Romano a pezzi
-
30 g di cipolla dorata a pezzi
-
50 g di burro
-
320 g di riso Carnaroli
-
60 g di vino bianco secco
-
750 g di acqua
-
1 cucchiaino di dado per brodo vegetale
-
½ cucchiaino di sale
-
2 pere Williams pelate, a cubetti (2 cm)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Eiwitten
14.1 g
Calorieën
2230 kJ /
533 kcal
Vetten
21.2 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
71.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Colore in tavola
5 recepten
Italië
Italië
Di stagione
13 recepten
Italië
Italië