Compatibele versies
Prawns in chilli butter with risoni and herb salad
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g cherry tomatoes, cut into halves
- 2 spring onions/shallots, cut into thin slices
- 40 g olive oil
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh mint, leaves only
- 1 - 2 sprigs fresh coriander, leaves only
- 3 - 4 sprigs fresh basil, leaves only
- 60 g lemon juice
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 tsp salt
- 500 g peeled raw prawns, deveined
- 60 g unsalted butter
- 1 - 3 fresh long red chillies, cut into halves, deseeded if preferred (see Tip)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 pinches smoked paprika
- 1200 g water
- 300 g dried risoni pasta
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2700.4 kJ / 643 kcal
- Eiwitten
- 38.5 g
- Koolhydraten
- 60 g
- Vetten
- 25 g
- Verzadigd vet
- 10.6 g
- Vezels
- 12.3 g
- Natrium
- 1040 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r256152