Compatibele versies
Brochetas de palometa en adobo con ensalada de coliflor
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Adobo
- 5 dientes de ajo
- 10 g de salsa de soja
- 10 g de salsa barbacoa
- 40 g de aceite de oliva
- 1 cucharadita de comino en grano
- 1 cucharadita de pimentón
- 4 filetes de palometa en trozos de 3 cm
- 12 langostinos crudos grandes pelados
Ensalada rápida de coliflor
- 350 g de ramilletes de coliflor
- 100 g de mayonesa
- 150 g de zanahoria en rodajas de 1 cm
- 100 g de cebolla roja en cuartos
- 6 - 8 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo)
- ½ cucharadita de sal
- 1 pellizco de pimienta molida
Brochetas
- 1 pimiento verde en trozos de 2-3 cm.
- ½ cebolla en trozos de 2-3 cm.
- aceite de oliva
- Voeding
- per 1 ración
- Calorieën
- 2205 kJ / 527 kcal
- Eiwitten
- 31.7 g
- Koolhydraten
- 10.4 g
- Vetten
- 39.9 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 4.9 g
- Natrium
- 1901.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r25538