Cannolo siciliano scomposto
TM5 TM6

Cannolo siciliano scomposto

4.9 (38 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 200 g di zucchero
  • 70 g di pistacchi al naturale sgusciati
  • 200 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
  • 600 g di ricotta di pecora ben sgocciolata
  • ½ - 1 cucchiaino di cannella in polvere
  • cialde per cannoli a scaglie, q.b.

Voeding
per 1 porzione
Calorieën
1217 kJ / 291 kcal
Eiwitten
7.5 g
Koolhydraten
25.2 g
Vetten
17.8 g
Vezels
1 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r254526