Apparaten en accessoires
Kirschkonfitüre mit Mandellikör
Voorbereiding. 20min
Totaal 40min
6 Schraubgläser
Ingrediënten
-
Kirschen entsteint, davon 500 g ganz und 500 g halbiert1000 g
-
Zitronensäure1 Pck.
-
Gelierzucker 2:1500 g
-
neutrales Pflanzenfett (Sonnenblumenöl oder Kokosfett), siehe Tipp1 TL
-
Mandellikör (z.B. Amaretto)30 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Schraubglas
Eiwitten
2 g
Calorieën
1947 kJ /
465 kcal
Vetten
1 g
Vezels
2.2 g
Koolhydraten
106 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Sommer im Glas
10 recepten
Duitsland
Duitsland