Apparaten en accessoires
Gefüllte Poulardenbrust auf Rotwein-Spinat
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u.
4 Portionen
Ingrediënten
-
Wasser600 g
-
Babyspinat800 g
-
Salz1 TL
-
Rotwein, trocken400 g
-
Rosine hell50 g
-
Poulardenbrustfilets der Länge nach mittig waagerecht eingeschnitten4
-
Chorizo (60 g)12 Scheiben
-
Pfeffer3 Prisen
-
Olivenöl30 g
-
Schalotten halbiert40 g
-
Knoblauchzehen2
-
Butter10 g
-
Zucker2 Prisen
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
49 g
Calorieën
2544 kJ /
608 kcal
Vetten
33 g
Koolhydraten
16 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
ESSEN & TRINKEN - Sonderheft 3/2017
81 recepten
Duitsland
Duitsland