Quenelles with Watercress Sauce
TM6 TM5

Quenelles with Watercress Sauce

4.3 (4 beoordelingen)

Ingrediënten

Quenelles

  • 375 g white fish fillets, skinless, cut in pieces
  • 1 tsp fine sea salt
  • ¼ tsp ground white pepper
  • ½ tsp ground nutmeg
  • 100 g unsalted butter, diced

Panade

  • 30 g unsalted butter, diced
  • 100 g milk
  • 50 g plain flour
  • 1 medium egg
  • 1 egg yolk, from medium egg
  • 2 egg whites, from medium eggs
  • 600 g water

Sauce

  • 1 Tbsp cornflour
  • 100 g single cream
  • 2 shallots, halved
  • 30 g unsalted butter, diced
  • 150 g watercress, plus extra for garnish
  • 200 g water
  • 100 g natural yoghurt
  • 1 Tbsp chicken stock paste
  • ½ lemon, juice only
  • ground black pepper, to taste

Voeding
per 1 portions
Calorieën
2502 kJ / 598 kcal
Eiwitten
27 g
Koolhydraten
20 g
Vetten
46 g
Vezels
2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r248386