Apparaten en accessoires
Dip de chorizo
Voorbereiding. 5min
Totaal 25min
6 porciones
Ingrediënten
-
100 g de cebolla de cambray
-
135 g de chorizo
-
140 g de jitomate saladet
-
2 pizcas de comino en polvo
-
230 g de queso cheddar en trozos
-
95 g de queso crema
-
100 g de crema para batir (min 30% de grasa)
-
¼ cdita de ajo en polvo
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porción
Eiwitten
17 g
Calorieën
1458.8 kJ /
347.3 kcal
Vetten
30.2 g
Vezels
0.3 g
Koolhydraten
3.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
TEX-MEX
51 recepten
Mexico
Mexico