Apparaten en accessoires
Fenchel-Trauben-Salat
Voorbereiding. 10min
Totaal 10min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Walnusshälften40 g
-
Fenchel in Stücken300 g
-
Orangensaft, frisch gepresst40 g
-
Olivenöl20 g
-
Honig20 g
-
Salz1 TL
-
Pfeffer¼ TL
-
Feta zerkrümelt100 g
-
blaue Weintrauben halbiert200 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1075 kJ /
256 kcal
Vetten
17 g
Vezels
2.9 g
Koolhydraten
15 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Lunch to go
13 recepten
Duitsland
Duitsland