Apparaten en accessoires
Schweinefleisch in scharfer Sauce (回锅肉)
Voorbereiding. 10min
Totaal 50min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Schweinebauch, ohne Schwarte halbiert500 g
-
Wasser1000 g
-
neutrales Öl30 g
-
scharfe Bohnenpaste (siehe Tipp)15 g
-
süße Bohnenpaste (siehe Tipp)15 g
-
400 g Porree, in schrägen Ringen (2 cm)Staudensellerie in schrägen Stücken (2 cm)400 g
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
24 g
Calorieën
1872 kJ /
448 kcal
Vetten
34 g
Vezels
2.3 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Grüße aus dem Land des Lächelns
68 recepten
Duitsland
Duitsland