Apparaten en accessoires
Omeleta de espargos com tomate
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
2 doses
Ingrediënten
-
espargos80 g
-
alho-francês cortado em rodelas50 g
-
azeite15 g
-
ovos2
-
claras3
-
leite magro30 g
-
sal1 ½ c. chá de
-
noz-moscada1 pitada de
-
tomate-chucha cortado em rodelas80 g
-
água500 g
-
Folhas de manjericão q.b. p/ guarnecer
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Eiwitten
16 g
Calorieën
862 kJ /
208 kcal
Vetten
14 g
Vezels
3 g
Koolhydraten
4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Pratos principais
29 recepten
Portugal
Portugal