Apparaten en accessoires
Salmón con crema de hojas de acelga
Voorbereiding. 15min
Totaal 30min
4 raciones
Ingrediënten
-
300 g de hojas de acelgas (solo la parte verde, sin penca)
-
1 diente de ajo
-
30 g de aceite de oliva virgen extra
-
2 pellizcos de sal
-
4 lomos de salmón fresco sin piel ni espinas (aprox. 600 g) salpimentados
-
4 ramitas perejil fresco
-
4 ramitas de tomillo fresco
-
400 g de agua
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
31.6 g
Calorieën
1449 kJ /
346 kcal
Vetten
23.5 g
Vezels
0.8 g
Koolhydraten
2.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Como pez en el agua
12 recepten
Spanje
Spanje