Apparaten en accessoires
Pencas de acelga con beicon y nueces
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 raciones
Ingrediënten
-
40 g de nueces peladas
-
2 dientes de ajo
-
20 g de aceite de oliva virgen extra
-
125 g de dados de beicon ahumado
-
500 - 600 g de pencas de acelga en trozos de 2 cm
-
1 pellizco de sal
-
1 pellizco de pimienta molida
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Natrium
980 mg
Eiwitten
10.3 g
Calorieën
973 kJ /
232.8 kcal
Vetten
18.6 g
Vezels
2 g
Verzadigd vet
3.9 g
Koolhydraten
4.6 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Come bien con pocos ingredientes
100 recepten
Spanje
Spanje