Apparaten en accessoires
Mandelpudding mit Portweinzwetschken
Voorbereiding. 20min
Totaal 2u. 20min
5 Portionen
Ingrediënten
-
Butter20 g
-
Vanillezucker, selbst gemacht40 g
-
Mandel, geschält (siehe Tipp)100 g
-
Wasser300 g
-
Maisstärke30 g
-
Schlagobers200 g
-
Salz1 Prise
-
Zwetschken, frisch300 g
-
Zimt, gemahlen¼ TL
-
Portwein, rot60 g
-
Mandelstifte1 EL
-
Kakaopulveretwas
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
6 g
Calorieën
1635 kJ /
390 kcal
Vetten
30 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
22 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Alles Zwetschke
10 recepten
Oostenrijk
Oostenrijk