Apparaten en accessoires
Ensalada de arroz de remolacha con angulas de surimi
Voorbereiding. 15min
Totaal 35min
6 raciones
Ingrediënten
-
150 g de aceite de oliva
-
1 remolacha cocida (en dados de 2 cm)
-
800 g de agua
-
1 ½ cucharadita de sal
-
300 g de arroz de grano redondo
-
2 dientes de ajo
-
200 g de angulas de surimi
-
30 g de vinagre
-
100 - 120 g de mozzarellas mini
-
2 - 3 ramitas de perejil fresco (hojas y parte del tallo) troceadas con la mano
-
10 - 12 tomates cherry
-
1 remolacha cocida (cortada en dados de 2 cm)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
11.1 g
Calorieën
2110 kJ /
504 kcal
Vetten
31.5 g
Vezels
2.5 g
Koolhydraten
43.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Buffet de verano
12 recepten
Spanje
Spanje