Apparaten en accessoires
Espelta estilo risotto con verduras
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u.
6 raciones
Ingrediënten
-
500 g de espelta precocida en grano (de cocción rápida 25 min)
-
50 g de cebolla en dos trozos
-
30 g de aceite de oliva
-
130 g de tallos de apio en rodajas (5 mm)
-
130 g de zanahoria en rodajas (5 mm)
-
130 g de pulpa de calabaza en trozos (5 mm)
-
1000 g de agua
-
2 pastillas de caldo de verduras2 cucharaditas concentrado de caldo de verduras casero
-
100 g de queso scamorza, en dados (1 cm)100 g de queso manchego semicurado en dados (1 cm)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 6 raciones
Eiwitten
108.1 g
Calorieën
2374 kJ /
9921 kcal
Vetten
78 g
Vezels
54 g
Koolhydraten
335.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Vida sana
88 recepten
Spanje
Spanje