Apparaten en accessoires
Frittata gusto pizza
Voorbereiding. 10min
Totaal 30min
4 porzioni
Ingrediënten
-
30 g di Parmigiano Reggiano a pezzi
-
6 uova
-
50 g di latte intero
-
1 pizzico di sale
-
500 g di acqua
-
220 g di pomodorini a metà
-
170 g di mozzarella ben strizzata a dadini
-
foglie di basilico fresche q.b. per guarnire
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porzione
Natrium
546.2 mg
Eiwitten
24.2 g
Calorieën
1262.5 kJ /
301.7 kcal
Vetten
20.5 g
Vezels
0.7 g
Verzadigd vet
9.8 g
Koolhydraten
4.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Quotidiana
30 recepten
Italië
Italië
Uova al varoma
5 recepten
Italië
Italië