Apparaten en accessoires
Bolo fresco de morango
Voorbereiding. 1u.
Totaal 3u.
8 doses
Ingrediënten
-
Manteiga q.b. p/ untar
-
ovos grandes6
-
açúcar250 g
-
farinha tipo 55 c/ fermento60 g
-
fécula de batata120 g
-
fermento p/ bolos1 c. chá de
-
natas c/ 35% de gordura bem frias300 g
Recheio e cobertura
-
morangos mais q.b. p/ decorar850 g
-
açúcar200 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
247.6 mg
Eiwitten
10.1 g
Calorieën
2253.6 kJ /
538.6 kcal
Vetten
18.5 g
Vezels
2.5 g
Verzadigd vet
10 g
Koolhydraten
85.3 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Bolos e Biscoitos
9 recepten
Portugal
Portugal