Apparaten en accessoires
Risotto al vino tinto
Voorbereiding. 10min
Totaal 25min
6 raciones
Ingrediënten
-
60 g de cebolla roja en trozos
-
30 g de aceite de oliva
-
350 g de arroz de grano redondo
-
200 g de vino tinto
-
800 g de caldo de carne hirviendo
-
1 pellizco de sal
-
20 g de mantequilla
-
30 g de queso parmesano cortado en lascas
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
5.73 g
Calorieën
1116 kJ /
267 kcal
Vetten
7.04 g
Vezels
1.29 g
Koolhydraten
45.17 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Cocina italiana
80 recepten
Spanje
Spanje