Hong shao rou (braised pork belly)
TM6 TM5 TM31

Hong shao rou (braised pork belly)

3.4 (104 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 3 cm piece fresh ginger, peeled
  • 800 g boneless pork belly, rind on, cut into pieces (5 cm)
  • 50 g rock sugar, broken into pieces (1-2 cm - see Tips)
  • 25 g light soy sauce
  • 5 g dark soy sauce
  • 60 g Shaoxing wine (Chinese cooking wine)
  • 50 - 80 g water (optional - see Tips)
  • 2 sprigs fresh coriander, leaves only, for garnishing

Voeding
per 4 portions
Calorieën
8455.2 kJ / 2013.1 kcal
Eiwitten
161.3 g
Koolhydraten
52.9 g
Vetten
131.1 g
Verzadigd vet
48.8 g
Vezels
1.2 g
Natrium
2368.1 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r179805