Apparaten en accessoires
Surówka z białej kapusty z sosem rzodkiewkowym
Voorbereiding. 5min
Totaal 10min
4 porcje
Ingrediënten
-
150 g marchewki pokrojonej na kawałki
-
250 g białej kapusty pokrojonej na 5-6 cm kawałki
-
100 - 150 g jabłka bez gniazd nasiennych, pokrojonego w ćwiartki
-
100 g rzodkiewek
-
120 g jogurtu greckiego
-
40 g majonezu
-
½ łyżeczki soli
-
½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porcję
Eiwitten
4.1 g
Calorieën
631 kJ /
150.8 kcal
Vetten
8.1 g
Vezels
4 g
Koolhydraten
16.9 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
SAŁATKI I DRESSINGI
13 recepten
Polen
Polen