Apparaten en accessoires
Pappardelle con ragú de cordero
Voorbereiding. 10min
Totaal 45min
4 raciones
Ingrediënten
-
20 g de queso parmesano
-
100 g de cebolla en trozos
-
2 dientes de ajo
-
30 g de aceite de oliva
-
400 g de carne de cordero en trozos, sin nervios (de aprox. 3 cm)
-
600 g de tomate triturado en conserva
-
2 cucharaditas de sal
-
1 pellizco de pimienta recién molida
-
1 cucharada de azúcar
-
360 g de pappardelle al huevo (frescos o secos)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 ración
Eiwitten
31.09 g
Calorieën
2949 kJ /
705 kcal
Vetten
32.83 g
Vezels
4.5 g
Koolhydraten
71.38 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Todo pasta
20 recepten
Spanje
Spanje