Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g cielęciny, pokrojonej w 1 cm plastry
- 1 łyżeczka soli
- ¾ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 10 g natki pietruszki, świeżej, tylko liście
- 100 g cebuli, przekrojonej na pół
- 300 g pieczarek, pokrojonych w ćwiartki
-
20
g oleju rzepakowego, plus dodatkowa ilość do smażenia
of 20 g masła klarowanego, plus dodatkowa ilość do smażenia - 70 g wody
-
½
łyżeczki koncentratu bulionu drobiowego, wykonanego w TM
of ½ kostki bulionu drobiowego (na 0,5 l), pokruszonej - 100 g kwaśnej śmietany, 18% tłuszczu
- 15 - 20 g mąki pszennej, plus dodatkowa ilość do obtoczenia eskalopek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1566 kJ / 374 kcal
- Eiwitten
- 29.3 g
- Koolhydraten
- 8.7 g
- Vetten
- 25.7 g
- Vezels
- 2.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r178946