Apparaten en accessoires
Litschi Panna Cotta mit Rosenwasser-Sirup
Voorbereiding. 20min
Totaal 4u. 30min
6 Portionen
Ingrediënten
Litschi Panna Cotta
-
Litischis, geschält aus der Dose (Abtropfgew. 180 g)425 g
-
Crème double (ca. 48 % Fett)500 g
-
Milch, 3,5% Fett250 g
-
Zucker80 g
-
Gelatine weiß4 Blatt
-
Wasser zum Einweichen
Rosenwasser-Sirup und Fertigstellung
-
Zucker80 g
-
Rosenwasser2 TL
-
Lebensmittelfarbe (optioneel) pink1 - 2 Tropfen
-
Rosenblätter getrocknet2 TL
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
4 g
Calorieën
2395 kJ /
572 kcal
Vetten
42 g
Koolhydraten
45 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Die Aromen Indiens
72 recepten
Duitsland
Duitsland