Compatibele versies
Filet mignon de porc au poivre, purée de pomme de terre, petit pot de crème au citron-cardamome
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Les petits pots de crème
- 100 g de sucre en poudre
- le zeste d'un citron jaune, non traité
- 6 graines de cardamome
- 300 g de lait
- 200 g de crème liquide, 30% m.g. min.
- 5 jaunes d'œufs
Le filet mignon et sa garniture
- 500 g d'eau
- 750 g de pommes de terre à purée, type bintje, caesar... et coupées en morceaux
- 1 filet mignon de porc (500-600 g), plutôt long que large
- 5 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 c. à café de poivre vert
- 200 g de lait
- 1 pincée poivre de Sichuan, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4687 kJ / 1121 kcal
- Eiwitten
- 65.3 g
- Koolhydraten
- 72.3 g
- Vetten
- 63.5 g
- Vezels
- 4.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r177657