Apparaten en accessoires
Piza de inverno
Voorbereiding. 5min
Totaal 8u.
4 doses
Ingrediënten
Queijo de amêndoa
-
amêndoa s/ pele200 g
-
limão1
-
azeite20 g
-
alho1 dente de
-
sal marinho½ c. chá de
-
orégãos5 g
-
água mais q.b. p/ demolhar125 g
Massa
-
farinha integral mais q.b. p/ polvilhar300 g
-
sal1 c. chá de
-
orégãos2 c. chá de
-
sementes de linhaça dourada2 c. chá de
-
fermento de padeiro seco1 c. chá de
-
azeite10 g
-
água quente150 g
-
pera laminada½
-
cogumelos laminados4
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 dose
Natrium
833.9 mg
Eiwitten
20 g
Calorieën
2810.9 kJ /
671.8 kcal
Vetten
35.4 g
Vezels
9.4 g
Verzadigd vet
3.3 g
Koolhydraten
73.8 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Os básicos da cozinha vegana
12 recepten
Portugal
Portugal