
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Carrot Cake
- unsalted butter to grease
-
2
oz pecans
of 2 oz walnuts - 12 oz carrots cut into pieces (approx. 6 carrots)
- 9 oz all-purpose flour
- 2 ½ oz brown sugar
- 9 oz sugar
- 1 tbsp ground cinnamon
- 1 tsp ground ginger
- 1 tsp ground nutmeg
- ¼ tsp ground cloves
- ⅛ tsp ground cardamom
- 2 tsp baking soda
- 1 tsp baking powder
- 3 large eggs
-
4
oz grapeseed oil
of 4 oz avocado oil - 1 can pineapple chunks (approx. 14 oz), drained
- 6 oz buttermilk
- 1 tsp vanilla
- ½ tsp salt
Cream Cheese Frosting
- 5 ½ oz unsalted butter cut into pieces
- 8 oz cream cheese cut into pieces
- 8 oz confectioners sugar
- 1 tsp vanilla
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 607.7 kcal / 2542.5 kJ
- Eiwitten
- 6.9 g
- Vetten
- 32 g
- Koolhydraten
- 76.1 g
- Vezels
- 2.6 g
- Verzadigd vet
- 12.2 g
- Natrium
- 481.4 mg