Haricots verts aux tomates et au persil
TM5 TM6

Haricots verts aux tomates et au persil

4.8 (129 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 bouquet de persil frais, dont les feuilles sont lavées et séchées
  • ½ gousse d'ail (optioneel)
  • 80 g d'oignon, émincé
  • 70 g d'huile d'olive extra vierge
  • 400 g de tomates pelées en dés, en boîte ou fraîches
  • 100 g d'eau
  • 1 c. à café rase de sel
  • 400 g d'haricots verts frais, rincés
  • 1 pincée de poivre

Voeding
per 1 portion
Calorieën
732 kJ / 175 kcal
Eiwitten
3.5 g
Koolhydraten
7.2 g
Vetten
14.9 g
Vezels
5.2 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r167086