Apparaten en accessoires
Crostini met champignons en fontinakaas
Voorbereiding. 20min
Totaal 35min
20 stuks
Ingrediënten
-
peterselie enkel de blaadjes15 takjes
-
ui gehalveerd1
-
boter30 g
-
extra vergine olijfolie10 g
-
verse champignons in schijfjes400 g
-
rode wijn10 g
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper½ tl
-
Fontina kaas in plakjes250 g
-
brood (bv. ciabatta, baguette)20 sneetjes
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 stuk
Eiwitten
6 g
Calorieën
493 kJ /
118 kcal
Vetten
6 g
Vezels
1.1 g
Koolhydraten
10 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Feestjes
10 recepten
Benelux
Benelux