Apparaten en accessoires
Mangold-Crèmesuppe
Voorbereiding. 10min
Totaal 35min
4 Portionen
Ingrediënten
-
Parmesan in Stücken (3 cm)50 g
-
Mangold, weiss in Stücken (2-3 cm)350 g
-
Kartoffeln geschält und in Stücken (1 cm)200 g
-
Zwiebeln in Hälften40 g
-
1 Gemüsebouillonwürfel (für je 0,5 l)Gemüsebouillon Paste1 EL
-
Wasser600 g
-
Milch50 g
-
Olivenöl, nativ1 EL
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 Portion
Eiwitten
15.4 g
Calorieën
1753 kJ /
419 kcal
Vetten
7.1 g
Vezels
5 g
Koolhydraten
78.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Super Suppen
10 recepten
Zwitserland
Zwitserland