Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 oz olive oil
- 4 oz yellow onion, quartered (approx. ½ medium onion)
- 3 oz red bell pepper, cut into pieces (approx. ½ large pepper)
- 3 oz green bell pepper, cut into pieces (approx. ½ large pepper)
- 2 oz carrot, cut into pieces (approx. 1 medium carrot)
- 2 oz celery, cut into pieces (approx. 1 stalk)
- ½ oz jalapeño pepper, stem and seeds removed (approx. ½ medium jalapeño)
- 1 heaping tsp vegetable stock paste
-
11 ½
oz water
of 11 ½ oz vegetable stock - 8 oz canned tomato sauce (approx. 1 can)
- 1 tsp chili powder, to taste
- ½ tsp dried oregano
- ¼ tsp fine sea salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- ¼ tsp ground cumin
- ¼ tsp ground cayenne pepper
- 15 oz canned kidney beans, rinsed and drained (approx. 1 can)
- 15 oz canned garbanzo beans, rinsed and drained (approx. 1 can)
- 15 oz canned great northern beans, rinsed and drained (approx. 1 can)
- 4 oz zucchini, diced (approx. ¼ in.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2775.8 kJ / 663.4 kcal
- Eiwitten
- 37.2 g
- Koolhydraten
- 108.1 g
- Vetten
- 10.4 g
- Verzadigd vet
- 1.4 g
- Vezels
- 34 g
- Natrium
- 1073.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r156942