Roasted Red Pepper and Cashew Dip
TM6 TM5

Roasted Red Pepper and Cashew Dip

4.8 (162 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 1 garlic clove
  • 2 oz Parmesan cheese, cut into cubes (approx. ¾ in.)
  • ½ oz fresh parsley, leaves only (approx. 16 sprigs)
  • 12 oz roasted red peppers, preserved (see Tip)
  • ½ oz olive oil
  • ½ tsp fine sea salt, to taste
  • 5 ½ oz raw cashews

Voeding
per 1 oz
Calorieën
308 kJ / 73.6 kcal
Eiwitten
2.9 g
Koolhydraten
4 g
Vetten
5.5 g
Verzadigd vet
1.3 g
Vezels
0.7 g
Natrium
110.2 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r156919