Apparaten en accessoires
Pâte d'amande
Voorbereiding. 5min
Totaal 1u. 10min
500 g
Ingrediënten
-
220 g de sucre
-
½ d'extrait de vanille, naturel1 c. à café de sucre vanillé
-
220 g d'amandes émondées
-
1 blanc d'œuf
-
1 c. à soupe de kirsch, (20 g)1 c. à soupe d'eau (20 g)
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 100 g
Natrium
17.7 mg
Eiwitten
10 g
Calorieën
1823.7 kJ /
435.9 kcal
Vetten
23.1 g
Vezels
4.4 g
Verzadigd vet
1.8 g
Koolhydraten
53.1 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Au plaisir de pâtisser
65 recepten
Zwitserland
Zwitserland