Apparaten en accessoires
Kompot jabłkowo-gruszkowy
Voorbereiding. 10min
Totaal 1u. 15min
8 porcji
Ingrediënten
-
500 g jabłek bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
400 g gruszkę bez gniazd nasiennych, pokrojonych na kawałki
-
50 - 60 g brązowego cukru
-
1 laska cynamonu przełamana na pół
-
1200 g wody
Moeilijkheidsgraad
gemakkelijk
Voeding per 1 porcję
Natrium
9.1 mg
Eiwitten
0.4 g
Calorieën
367.9 kJ /
87.9 kcal
Vetten
0.2 g
Vezels
3.2 g
Verzadigd vet
0 g
Koolhydraten
23.2 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
KUCHNIA POLSKA
11 recepten
Polen
Polen