Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- extra vergine olijfolie, plus extra om in te vetten
- 50 g Parmezaanse kaas, in stukken
- 50 g uien, gehalveerd
- 1 ½ - 2 teentje knoflook, naar smaak
- 4 takjes verse peterselie, enkel de blaadjes
- 40 g broodkruimels
- 400 g rundergehakt
- 2 eieren
- ½ tl vers gemalen zwarte peper
- 2 tl zout
-
50
g Gruyère kaas, in schijfjes (2-3 mm)
of 50 g Cheddar kaas, in schijfjes (2-3 mm) - 25 g verse babyspinazie
- 20 g extra vergine olijfolie
- 450 g gele paprika, in stukken (3-4 cm)
- 4 - 5 verse basilicumbladeren
-
400
g tomatenblokjes uit blik
of 400 g verse tomaten, in stukken (2-3 cm) - 200 g water
- 1 snuifje suiker (optioneel)
- Voeding
- per 1 portie
- Calorieën
- 2128 kJ / 508 kcal
- Eiwitten
- 35 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 31 g
- Vezels
- 6.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r153763