Compatibele versies
Three Course Meal for Two: Vegetable Soup, Baked Chicken Casserole with Rice, Steamed Cinnamon Apple
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Flavoured Breadcrumbs
-
50
g bread roll, torn in pieces
of 50 g white bread, torn in pieces - 1 garlic clove
-
5
sprigs fresh coriander, leaves only
of 5 sprigs fresh parsley, leaves only
Three Course Meal
- 250 g carrots, cut in pieces (2-3 cm)
- 250 g courgettes, cut in pieces (2-3 cm)
- 100 g leeks, white part only, sliced
-
500
g chicken breasts, skinless, cut in strips (10 cm x 1 cm)
of 500 g turkey breasts, skinless, cut in strips (10 cm x 1 cm) - 2 tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 2 sprigs fresh thyme, leaves only (optioneel)
-
1
apple, cut in eighths
of 1 pear, cut in eighths -
1
Tbsp sugar
of 1 Tbsp honey - ½ tsp ground cinnamon
- 1 lemon, finely grated zest only
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 30 g olive oil
- 1 dried bay leaf
- 650 g water
- 120 g long grain rice
Béchamel Sauce
- 250 g milk
- 20 g plain flour
- 10 g unsalted butter
- ½ tsp fine sea salt
- 1 pinch ground black pepper
- 1 pinch ground nutmeg
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 4222 kJ / 1010 kcal
- Eiwitten
- 78 g
- Koolhydraten
- 109 g
- Vetten
- 28 g
- Vezels
- 11.6 g
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r151914