Compatibele versies
Piersi z kaczki w sosie pomarańczowo-imbirowym z purée ziemniaczanym i fasolką szparagową
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 40 g cebuli szalotki, pokrojonej w ćwiartki
- 1 ząbek czosnku
- 20 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 2 mm plastry
-
60
g marmolady z gorzkich pomarańczy
of 60 g marmolady pomarańczowej - 20 g oliwy z oliwek
- 20 g octu balsamicznego
-
50
g wina Porto
of 50 g czerwonego wina -
1
łyżeczka tymianku, świeżego, tylko liście
of ½ łyżeczki tymianku, suszonego - ¾ łyżeczki soli, plus 1-2 szczypty
- ¼ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego, plus 1 szczypta
- 2 piersi z kaczki, bez skóry, bez kości (ok. 150-200 g każda, patrz wskazówka)
- 500 g wody
- 350 g ziemniaków, mączystych, pokrojonych na 2 cm kawałki
-
150 - 200
g zielonej fasolki szparagowej, mrożonej
of 150 - 200 g zielonej fasolki szparagowej, świeżej - 120 g mleka
- 30 g masła
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 3678.2 kJ / 879.1 kcal
- Eiwitten
- 48.6 g
- Koolhydraten
- 69.8 g
- Vetten
- 42.5 g
- Vezels
- 6.9 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r151549