Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 140 g sera parmezan, pokrojonego na kawałki
- 200 g wędzonego sera żółtego (np. scamorza, wędzony Edam), pokrojonego na kawałki
Farsz
- 1 ząbek czosnku
- 20 g oliwy z oliwek, extra virgin, plus dodatkowa ilość do natłuszczenia Varomy i posmarowania cannelloni
-
300
g serc karczocha, świeżych
of 300 g serc karczocha, z puszki - 100 g białego wina
- 100 g sera ricotta
- 2 jajka
- 1 łyżeczka soli
- 2 szczypty pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- 16 rurek makaronu, suchego, typu cannelloni (ok. 180 g)
Sos pomidorowy
- 40 g selera naciowego, pokrojonego na kawałki
- 30 g cebuli
- 40 g marchewki, pokrojonej na kawałki
- 1 ząbek czosnku
-
400
g krojonych pomidorów, z puszki
of 400 g pomidorów - 200 g wody
- 1 szczypta cukru
- 1 łyżeczka soli
- 1 szczypta pieprzu czarnego, świeżo mielonego
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 2997 kJ / 715 kcal
- Eiwitten
- 39 g
- Koolhydraten
- 40 g
- Vetten
- 39 g
- Vezels
- 12.2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r151540