Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Pikantne jabłka
- 4 jabłka (np. Boskoop, Bramley, Szara Reneta)
- 2 łyżeczki cukru waniliowego, wykonanego w TM
- 4 gwiazdki anyżu
- 4 szczypty imbiru, suszonego, mielonego
- 4 goździki
- 4 szczypty cynamonu, mielonego
Tajski bulion
- 150 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 20 - 30 g korzenia imbiru, świeżego, pokrojonego w 1-2 mm plastry
- 1 papryczka chili bird's eye, świeża, bez gniazd nasiennych
- 15 g oliwy z oliwek
- 800 g krewetek, surowych, obranych, oczyszczonych, główki i skorupki zachować
- 1400 g wody
- 40 g octu ryżowego
- 30 g sosu rybnego
- 2 goździki
- 1 gwiazdka anyżu
- 3 szczypty soli morskiej
- 3 szczypty pieprzu, mielonego
- 80 g chińskiego makaronu jajecznego
- 2 szczypty wodorostów wakame, suszonych (optioneel)
- 100 g kiełków soi, świeżych
- 15 liści kolendry, świeżych
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1242 kJ / 296 kcal
- Eiwitten
- 21 g
- Koolhydraten
- 36 g
- Vetten
- 6 g
- Vezels
- 3.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r151377