Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream
TM6 TM5 TM31

Apple, rhubarb and goji berry crumble with vanilla cashew cream

4.6 (17 beoordelingen)

Ingrediënten

Vanilla cashew cream

  • 150 g raw cashews (see Tips)
  • ¼ tsp vanilla bean paste
  • 80 g water
  • 1 tbsp rice malt syrup

Crumble

  • 50 g raw almonds (see Tips)
  • 50 g rolled oats
  • 30 g coconut sugar
  • ½ tsp ground cinnamon
  • ¼ tsp ground ginger
  • 20 g coconut oil

Apple, rhubarb and goji berry compote

  • 500 g rhubarb, cut into pieces (approx. 3 cm)
  • 1 Pink Lady apple, cored and cut into quarters
  • 50 g freshly squeezed orange juice
  • 30 - 60 g rice malt syrup
  • 1 vanilla bean, split into halves lengthways, with seeds scraped
  • 2 tbsp dried goji berries

Voeding
per 1 portion
Calorieën
2369 kJ / 564 kcal
Eiwitten
14 g
Koolhydraten
50 g
Vetten
32 g
Verzadigd vet
8.2 g
Vezels
11 g
Natrium
25.7 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150509