Fermented beetroot and apple salsa
TM6 TM5 TM31

Fermented beetroot and apple salsa

4.0 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 100 g fresh chillies (red or green), cut into halves lengthways and deseeded
  • 6 - 8 garlic cloves
  • 8 sprigs fresh flat-leaf parsley, leaves only
  • 130 g Granny Smith apples, peeled, cored and cut into quarters
  • 130 g raw beetroot, peeled and cut into halves
  • 350 g tomatoes, cut into cubes (1 cm)
  • 1 tsp coriander seeds
  • ½ tsp cumin seeds
  • 1 tsp dried oregano
  • 110 g lime juice
  • 1 ½ tbsp salt
  • 70 g filtered water
  • filtered water, as needed

Voeding
per 1 Complete recipe
Calorieën
1405 kJ / 334 kcal
Eiwitten
11.9 g
Koolhydraten
44.5 g
Vetten
2.8 g
Verzadigd vet
0.3 g
Vezels
35 g
Natrium
13455 mg

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten

/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r150244