Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Roladki
- 70 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 15 g oleju rzepakowego
- 150 g wątróbek drobiowych, oczyszczonych, pokrojonych na kawałki
- 15 g bułki tartej
- 1 łyżeczka majeranku, suszonego
- 1 łyżeczka soli
- 100 g chudego boczku, wędzonego, w plastrach
- 4 plastry schabu wieprzowego (500-600 g)
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
Sos śliwkowy
- 100 g cebuli, pokrojonej w ćwiartki
- 15 g oleju rzepakowego
- 500 g wody
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona - ¼ łyżeczki soli
- 700 g ziemniaków, pokrojonych na 3-4 cm kawałki
- 50 g białego wina, wytrawnego
- 200 g śliwek suszonych, bez pestek
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- ¼ łyżeczki tymianku, suszonego
- olej rzepakowy, do obsmażenia roladek
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 4433 kJ / 1058 kcal
- Eiwitten
- 42.7 g
- Koolhydraten
- 67.7 g
- Vetten
- 71.5 g
- Vezels
- 7.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r149609