Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Aderezo
- 100 g de aceite de oliva extra virgen
- 2 cucharadas de vinagre de vino blanco
- 30 g de agua
- 1 cucharadita de sal fina
- 1 cucharadita de pimienta negra molida, molida
- 1 cucharadita de azúcar refinada
- 5 g de hojas de albahaca fresca
- 1 diente de ajo, pelado
Pasta
- 1200 g de agua
- 1 cucharada de sal de mar, gruesa
- 150 g de queso mozarella, cortado en cubos de 1 cm
- 150 g de jitomate cherry, cortados por la mitad
- 100 g de aceitunas negras deshuesadas, en rebanadas
- 140 g de salami, cortado en tiras de 5 mm
- 300 g de pasta corta seca, fusilli, penne o rigatoni
- cubitos de hielo, los necesarios
- agua, la necesaria
Decoración
- 50 g de queso feta, desmoronado
- 35 g de cebolla morada, fileteada
- Voeding
- per 1 porción
- Calorieën
- 1167 kJ / 397 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 25 g
- Vezels
- 1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r149581