Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g cebuli, przekrojonej na pół
- 50 g masła, pokrojonego na kawałki
- 700 g schabu wieprzowego, pokrojonego na 2 cm kawałki
- 250 g kapusty kiszonej
- 250 g pieczarek, pokrojonych na 2 cm kawałki
- 150 g wody
-
1
czubata łyżeczka koncentratu bulionu mięsnego, wykonanego w TM
of 1 kostka bulionu mięsnego (na 0,5 l), pokruszona - 20 g mąki pszennej
-
60
g przecieru pomidorowego
of 60 g przecieru pomidorowego, typu passata - 200 g śmietany
- 25 g whisky
- 1 łyżeczka soli
- ½ łyżeczki pieprzu czarnego, mielonego
- 1 łyżeczka cukru
- 20 g musztardy francuskiej
- 1 łyżka tymianku, świeżego
- chleb, pokrojony na kromki, ilość do podania
- Voeding
- per 1 porcję
- Calorieën
- 1748.7 kJ / 417.7 kcal
- Eiwitten
- 32.8 g
- Koolhydraten
- 27.7 g
- Vetten
- 19.5 g
- Verzadigd vet
- 10.7 g
- Vezels
- 3.7 g
- Natrium
- 1009 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
/search/nl-BE?limit=12&lazyLoading=true&accessories=includingFriend%2CincludingBladeCoverWithPeeler%2CincludingCutter%2CincludingSensor&includeRating=true&like=r149023