Apparaten en accessoires
Rosas de chocolate
Voorbereiding. 5min
Totaal 3u.
26 unidades
Ingrediënten
Massa
-
água250 g
-
mel50 g
-
azeite30 g
-
2 c. chá de fermento de padeiro secofermento de padeiro fresco25 g
-
gemas de ovo5
-
farinha tipo 65 mais q.b. p/ polvilhar480 g
-
sal1 c. chá de
Recheio
-
chocolate p/ culinária 53% cacau partido em pedaços200 g
-
açúcar30 g
-
amido de milho10 g
-
canela em pó1 c. chá de
-
gema de ovo1
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 unidade
Natrium
93.9 mg
Eiwitten
3.7 g
Calorieën
619 kJ /
147.9 kcal
Vetten
5.6 g
Vezels
1.6 g
Verzadigd vet
2.4 g
Koolhydraten
20.5 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Maio 2017
28 recepten
Portugal
Portugal