Apparaten en accessoires
Lombo de pescada com crosta de pão e cuscuz
Voorbereiding. 5min
Totaal 45min
4 doses
Ingrediënten
-
lombo de pescada s/ pele e s/ espinhas750 g
-
sal2 c. chá de
-
pimenta1 pitada de
-
queijo parmesão75 g
-
sobras de pão75 g
-
alho3 dentes de
-
tomilho-limão só as folhas7 pés de
-
cebolinho picado15 g
-
manteiga à temperatura ambiente40 g
-
azeite mais q.b. p/ untar40 g
-
alho-francês cortado em pedaços150 g
-
salsa15 g
-
água300 g
-
cuscuz300 g
Moeilijkheidsgraad
gemiddeld
Voeding per 1 dose
Natrium
1641.5 mg
Eiwitten
53.8 g
Calorieën
3223.6 kJ /
770.5 kcal
Vetten
25.6 g
Vezels
6.9 g
Verzadigd vet
10.1 g
Koolhydraten
79.4 g
Vindt u het leuk wat u ziet?
Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!
Gratis aanmelden Meer informatieOok te zien in
Revista Maio 2017
28 recepten
Portugal
Portugal